loading

O nama

Naša kuhinja nije samo popis sastojaka ili demonstracija tehničkih mogućnosti. To je pripovijedanje o hrvatskom kraju i naših strasti. Kuhanje je spoj ideja, tehnika i kulture.

Povijest

Restoran Stipe smjestio se u srcu grada Zadra koja odiše povijesnom baštinom i kulturom. Utaborio se između povijesnih zidina i građevina te svojom kvalitetom vjerno čuva svoje mjesto. Izvanredan interijer ga ne čini samo omiljenim mjestom za strane posjetitelji, nego je to mjesto gdje su generacije domaćih gostiju proveli svoje dragocjeno vrijeme i stvorili vrijedna sjećanja na drage trenutke.

Svojom dugom tradicijom i kvalitetom odražava hrvatsku baštinu i povijest koja se gradila stoljećima.

Osim ljubaznog osoblja i iskusnog kuhara koji sljubljuje sastojke u jedinstvenu i orginalnu cjelinu, vrhunska jela zahtijevaju namirnice visoke kvalitete. Namirnice su iz domaćeg uzgoja i nabavljaju se svakodnevno svježe od autohtonih dobavljača kako bi svojim gostima mogli ponuditi samo najbolje od Zadra. Uz vrhunska jela, možete kušati tradicionalna hrvatska vina čija je kvaliteta prepoznatljiva na svjetskoj razini.

Uz kombinaiju interijera, visokokvalitetne hrane i tradicionalnih vina omogućit ćemo Vam da plovite kroz stoljeća povijesti i doživite strast hrvatske tradicije.

Top